Dresajul cainelui

Dresajul cainelui

dresaj caninDresajul cainelui reprezinta inceputul calatoriei de transformare a unui catel intr-un caine loial si grijuliu ceva va fi alaturi de tine toata viata.

Relatia dintre om si caine reprezinta o legatura cu dublu sens: cu cat oferi mai mult cu atat primesti mai mult, de aceea si tu joci un rol esential in aceasta conexiune, nu numai animalul de companie.

Dresajul cainelui poate incepe de la o varsta frageda deoarece creierul acestuia, la varsta de 8 saptamani, este dezvoltat in proportie de 80%, iar in saptamanile ulterioare creierul va continua sa se dezvolte.

Catelul tau este pregatit pentru dresaj si pentru a parcurge toti pasii spre a invata sa fie ordonat sis a asculte comenzile tale.

Sa tinem cont ca acesti catei au atentie de scurta durata si va dura pana cand va invata , insa o data ce invata se astepta sa ii aduci foarte repede la nivelul droit si este mult mai usor de dresat un caine la o varsta frageda (incepand cu 8 saptamani), decat atunci cand vor fi mai mari si vor avea deja anumite obiceiuri formate.