Dresaj Caine Breaza

Dresaj Caini Breaza - Smart Dogs Club

Dresaj Caine Breaza reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Breaza: Dresaj Caini Breaza - Smart Dogs Club.

Despre Noi

dresaj canin


Smart Dogs Club Romania
Nebunu Florin - dresor canin
0722.204.690


Am format acest club de dresaj national, in cadrul caruia ne desfasuram activitatea de mai bine de zece ani. Am avut rezultate deosebite in diverse concursuri nationale si internationale, fiecare dintre noi aducandu-si contributia la dezvoltarea dresajului canin in Romania.

Cu ajutorul nostru, catelul va invata diverse comenzi, isi va forma un anumit tip de comportament, pentru a fi capabil sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

Prima etapa, esentiala, este socializarea, obisnuirea catelului cu factori de stres, cu oameni straini, cu strada, cu alte animale.

Tipurile de dresaj in cadrul clubului sunt: dresaj de companie, dresaj pentru diverse sporturi canine, paza si protectie, dresaj pentru vanatoare, dresaj pentru expozitii canine.

Impreuna cu noi, animalul dumneavoastra va avea parte de ingrijirea, siguranta si atentia de care are nevoie.

Pentru o convietuire placuta, este foarte util ca patrupedul dumneavoastra sa primeasca o anumita educatie. In acest sens, ne adresam tuturor proprietarilor de caini, cu sau fara probleme de comportament. Cainele cu siguranta, nu va merge la lectii de pian sau nu va studia ecuatii algebrice, dar lasand gluma la o parte, deprinderea catorva comenzi de baza si impunerea unui nivel de disciplina minim, poate face viata oricarui proprietar mai usoara si mai placuta alaturi de cainele sau.

dresaj canin brasov fagaras

Introducerea cainelui in noua sa familie, este unul dintre principalele elemente care intervin in cresterea si dezvoltarea lui. Acest lucru se face inca de la varsta de opt saptamani, atunci cand patrupedul incepe sa se ataseze de om. Formarea atasamentului cainelui are la baza nevoia lui de atentie, ingrijire si hrana. Dupa introducerea in familie, incepe expunerea la mediu extern, de la varsta de 12-14 saptamani, atunci cand puiul poate socializa cu persoane, animale si locuri necunoscute.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

dresaj canin baicoi

 

Ca membru al clubului de dresaj Smart Dogs Club Romania cu examene pentru caini utilitari promovate ofer servicii dupa cum urmeaza:

  • instruirea cainelui pentru displina de baza
  • socializarea cateilor intre 3-6 luni
  • pregatirea pentru examenul BH
  • pregatirea cainilor pentru sporturi canine( IGP)
  • pregatirea cainilor pentru serviciu de paza si urma

In functie de situatie si in urma evaluarii cainelui pregatirea se poate face la domiciliul clientului sau in regim de pensiune!

Galerie foto