Dresaj Caine Bucuresti-Sector 1

Smart Dogs Club Bucuresti

Dresaj Caine Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Bucuresti-Sector 1: Smart Dogs Club Bucuresti.

Despre Noi

dresaj canin


Petrescu Titel - dresor canin 

0757.228.044

whatsapp_image_20231215_at_11.42.38_1024.Am format acest club de dresaj national, in cadrul caruia ne desfasuram activitatea de mai bine de zece ani. Am avut rezultate deosebite in diverse concursuri nationale si internationale, fiecare dintre noi aducandu-si contributia la dezvoltarea dresajului canin in Romania.

Cu ajutorul nostru, catelul va invata diverse comenzi, isi va forma un anumit tip de comportament, pentru a fi capabil sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

Prima etapa, esentiala, este socializarea, obisnuirea catelului cu factori de stres, cu oameni straini, cu strada, cu alte animale.

Tipurile de dresaj in cadrul clubului sunt: dresaj de companie, dresaj pentru diverse sporturi canine, paza si protectie, dresaj pentru vanatoare, dresaj pentru expozitii canine.

Impreuna cu noi, animalul dumneavoastra va avea parte de ingrijirea, siguranta si atentia de care are nevoie.

Pentru o convietuire placuta, este foarte util ca patrupedul dumneavoastra sa primeasca o anumita educatie. In acest sens, ne adresam tuturor proprietarilor de caini, cu sau fara probleme de comportament. Cainele cu siguranta, nu va merge la lectii de pian sau nu va studia ecuatii algebrice, dar lasand gluma la o parte, deprinderea catorva comenzi de baza si impunerea unui nivel de disciplina minim, poate face viata oricarui proprietar mai usoara si mai placuta alaturi de cainele sau.

2_960

Introducerea cainelui in noua sa familie, este unul dintre principalele elemente care intervin in cresterea si dezvoltarea lui. Acest lucru se face inca de la varsta de opt saptamani, atunci cand patrupedul incepe sa se ataseze de om. Formarea atasamentului cainelui are la baza nevoia lui de atentie, ingrijire si hrana. Dupa introducerea in familie, incepe expunerea la mediu extern, de la varsta de 12-14 saptamani, atunci cand puiul poate socializa cu persoane, animale si locuri necunoscute.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Servicii 

Pe parcursul cursurilor, cainele invata o disciplina de baza care cuprinde executarea pozitiilor "sezi", "culcat", mersul in lesa langa picior, apelul (chemarea), trecerea la picior, comanda "liber", cam tot ce tine de o convietuire normala cu proprietarul.

1) Dresaj cu cainele acasa
- se lucreaza patru sedinte pe saptamana (daca sunteti in Brasov), trei sedinte pe saptamana (daca sunteti in afara orasului);
- perioada de desfasurare a cursurilor se intinde pe aproximativ trei luni;
2) Dresaj cu cainele in pensiune
- se preia cainele in pensiune si se lucreaza intensiv timp de aproximativ o luna, poate o luna si jumatate (depinde de caine);
In ambele situatii exista cateva sedinte de predare/preluare a comenzilor, in aceleasi conditii financiare.
3) Dresaj cu cainele la grup
- se inscriu proprietarul si cainele la dresaj in grup si participa impreuna la sedinte de dresaj, alaturi de alte perechi conductor-caine;
- sedintele se desfasoara pe terenul de fotbal Electro, fin Sfantu Gheorghe;
- se lucreaza trei sedinte pe saptamana, de regula miercuri si joi dupa-amiaza si sambata dimineata;
4) Dresaj de paza si protectie
- se realizeaza, de regula, dupa finalizarea dresajului de disciplina de baza.
5) Dresaj pentru diverse sporturi canine
6) Dresaj pentru expozitii canine

Cu respect,
Bogdan Chirovan

Galerie foto