Dresaj Caine Bucuresti-Sector 1

Dresaj Canin Sector 1

Dresaj Caine Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Bucuresti-Sector 1: Dresaj Canin Sector 1.

dresaj canin sector 2 bucurestiDresor atestat ofer servicii complete de dresaj, dresaj utilitar, antrenament si plimbari. Program complet de predresaj si dresaj ( inclusiv refuz de hrana). Se lucreaza inclusiv cu caini traumatizati, violenti, nesocializati ( frica de alti caini sau oameni, violenta nejustificata, traume din adaposturi publice si nu numai ).

Metode de lucru non-violente si randament maxim.

Se ofera servicii de Baby-Dog, pensiune canina, pensiune felina - animalutele dumneavoastra vor sta pe perioada vacantelor/deplasarilor sau a altor evenimente neprevazute intr-un mediu familial, vor fi plimbate, mangaiate si rasfatate - nu se cazeaza in padocuri/afara sau in boxe!

Un caine dresat este un prieten adevarat, de aceea dati o sansa catelului dumneavoastra oferindu-i o educatie si un dresaj corespunzator. Mentionez ca nu sunt adeptul violentei, iar metodele de dresaj sunt non-violente. Toate sedintele de dresaj se vor executa numai in prezenta stapanului, fiind foarte important ca stapanul sa invete sa lucreze corect cu catelul.

Astfel in prima faza se face o evaluare fizica si psihica a catelului, urmand apoi inceperea programului de dresaj, un program de dresaj particularizat pe fiecare catel in parte in functie de evaluarea preliminara. In prima faza programul cuprinde comenzi verbale care tin de dresajul disciplinar (aici, pas, sezi, culcat, asteapta, mort, noroc, aport, etc.).

In a doua etapa, comenzi non-verbale.

Etapa a treia: refuzul de hrana de pe jos sau de la terte persoane, dezobisnuirea catelului de a nu mai provoca pagube in curte, apartament.

Etapa a patra: imbarcare debarcare in si din mijloacele de transport. Etapa a cincea: lucrul cu catelul pentru a-i dezvolta sau a-i diminua agresivitatea. Toate aceste etape se pot lucra in ordinea de mai sus sau independent una fata de cealalta.

Galerie foto