Dresaj Caine Deva

Dresaj Canin Deva

Dresaj Caine Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Deva: Dresaj Canin Deva.

dresaj canin deva hdUn caine dresat este un prieten adevarat, de aceea dati o sansa catelului dumneavoastra oferindu-i o educatie si un dresaj corespunzator. Mentionez ca nu sunt adeptul violentei, iar metodele de dresaj sunt non-violente. Toate sedintele de dresaj se vor executa numai in prezenta stapanului, fiind foarte important ca stapanul sa invete sa lucreze corect cu catelul.

Atunci cand un caine este agresiv fata de un altul, ii cere de fapt stapanului sau sa preia controlul si sa actioneze precum liderul haitei. Patrupezii dintr-o haita isi aleg liderul, fiind constienti in mod instinctiv care dintre ei este mai puternic si care ii poate conduce. Liderul unei haite este concentrat din instinct pe protejarea haitei si, in schimb, ceilalti caini ii ofera incredere neconditionata.

Astfel, dupa acest model, stapanul cainelui trebuie in primul rand sa ii castige acestuia increderea, loialitatea si respectul, iar abia apoi cainele il va privi ca pe un lider. Cum faceti acest lucru? Prin implementarea de reguli si limite. Odata ce cainele va va percepe ca fiind lider, agresivitatea sa fata de alti caini va disparea, deoarece el nu vor mai dori sa atace pentru stabilirea dominantei.

Galerie foto