Dresaj Caine Medias

Dresaj Canin Medias

Dresaj Caine Medias reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Medias: Dresaj Canin Medias.


Dresaj utilitar • Dresaj de companie • Dresaj de ring
Solutionarea deviatiilor de comportament canin • Consultanta gratuita in domeniul chinologic
Pensiune Canina

Despre Noi

Cu ajutorul nostru, catelul va fi capabil sa invete diferite forme educatie pentru a fi capabil sa raspunda nevoilor dvs. Club Dresaj Canin Medias ofera o gama completa de servicii pentru cainele tau: pensiune canina , dresaj canin, hrana si suplimente nutritive, accesorii si scule profesionale pentru cainii si dresaj, solutionarea deviatiilor de comportament canin, consultanta gratuita in domeniul chinologic

Dresajul cainelui se realizeaza prin metode eficiente, bazate pe motivarea, stimularea si exploatarea calitatilor fiecarui caine. Prima sedinta ce include evaluarea cainelui si a problemelor cu care se confrunta stapanul. Serviciile de dresaj sunt oferite prompt prin metode non-violente, sigure si demonstrate.

Este foarte important ca, indiferent de comanda pe care doriti ca patrupedul sa o invete, sa nu grabiti lectiile de dresaj, pentru ca acest lucru nu va face decat sa mareasca durata intregului proces. Trebuie sa aveti in vedere ca patrupedul isi doreste sa va asculte si sa va multumeasca, insa trebuie sa invete sa se auto-controleze. In cazul in care observati situatii in care cainele este pus in dificultate este bine sa reluati lectia de la inceput, cu rabdare si afectiune.

Orice lectie de dresaj trebuie inceputa cu energie pozitiva, calm si rabdare. Pentru a invata catelul intr-un timp scurt cateva trucuri si comenzi, nu trebuie decat sa alegeti cuvinte scurte de una-doua silabe pe care sa le folositi, sa aveti grija ca durata unei lectii sa nu depaseasca 5 minute pentru un pui sau 10 minute pentru un caine adult (2-3 ani) si sa terminati dresajul cu o lauda. De cele mai multe ori, cateii prind ideea de baza din primele 5 minute si nu mai trebuie decat sa o exersati de cateva ori pentru ca aceasta sa li se intipareasca in minte.

 

Galerie foto