Dresaj Caine Sacele

Dresaj Canin Sacele

Dresaj Caine Sacele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Sacele: Dresaj Canin Sacele.

dresaj canin saceleEste foarte important ca, indiferent de comanda pe care doriti ca patrupedul sa o invete, sa nu grabiti lectiile de dresaj, pentru ca acest lucru nu va face decat sa mareasca durata intregului proces. Trebuie sa aveti in vedere ca patrupedul isi doreste sa va asculte si sa va multumeasca, insa trebuie sa invete sa se auto-controleze. In cazul in care observati situatii in care cainele este pus in dificultate este bine sa reluati lectia de la inceput, cu rabdare si afectiune.

Orice lectie de dresaj trebuie inceputa cu energie pozitiva, calm si rabdare. Pentru a invata catelul intr-un timp scurt cateva trucuri si comenzi, nu trebuie decat sa alegeti cuvinte scurte de una-doua silabe pe care sa le folositi, sa aveti grija ca durata unei lectii sa nu depaseasca 5 minute pentru un pui sau 10 minute pentru un caine adult (2-3 ani) si sa terminati dresajul cu o lauda. De cele mai multe ori, cateii prind ideea de baza din primele 5 minute si nu mai trebuie decat sa o exersati de cateva ori pentru ca aceasta sa li se intipareasca in minte.

Dupa ce ati implementat cu succes regulile casei, iar catelusul a inteles ca trebuie sa fie ascultator, puteti trece mai departe la implementarea comenzilor de baza, cum sunt: Sezi, Culcat, Vino, Asteapta si Lasa.

Galerie foto