Dresaj Caine Satu Mare

Dresaj Canin Satu Mare

Dresaj Caine Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Satu Mare: Dresaj Canin Satu Mare.

dresaj canin satu mareDresajul patrupedului incepe practic de cand acesta este adus acasa si ii este stabilita rutina zilnica. El trebuie sa se obisnuiasca cu locul in care se afla vasele de apa si mancare, cu programul dupa care este hranit, cu locul in care va dormi si cu orele de culcare sau de trezire, dar si cu locul in care trebuie sa isi faca nevoile.

Stapanii nu trebuie sa faca greseala de a crede ca puiul este inca prea mic si nu conteaza cum si cand deprinde aceasta rutina zilnica! Daca disciplina este implementata inca din prima zi, atunci veti avea un catel ascultator, care va fi bucuros sa accepte deciziile stapanului si mai tarziu.

Pentru un pui de catel, cusca ajuta foarte mult in eliminarea problemei facutului nevoilor in casa, deoarece acesta nu va urina sau defeca in locul in care doarme. Scoateti catelul afara la 2-3 ore si recompensati-l dupa ce isi face nevoile.

  • paza stapanului
  • formarea deprinderilor pentru paza proprietatii
  • refuzul de hrana (pentru a nu putea fi otravit)
  • cainele invata sa mearga la pas, pozitia asezat si culcat, ramanere in asteptare, refuz hrana, socializare

Galerie foto