Dresaj Caine Suceava

Dresaj Canin Suceava

Dresaj Caine Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Suceava: Dresaj Canin Suceava.

dresaj canin suceavaIn cazul in care vreti ca patrupedul sa invete cateva trucuri pe langa comezile de baza (Sezi, Culcat, Vino, Asteapta si Lasa), va trebui ca acesta sa se obisnuiasca cu introducerea clicker-ului in dresaj. El va trebui sa stie ca de cate ori are un comportament bun, va auzi un click si va primi o recompensa. Incepeti printr-un click urmat de o recompensa si repetati de 20-30 de ori, pana ce cainele va asocia click-ul cu recompensa.

Dupa cateva zile de dresaj pentru comanda Lasa, catelul va fi pregatit sa treaca la urmatorul nivel. De aceasta data veti avea nevoie de doua recompense diferite: cea preferata a cainelui si inca una despre care stiti ca nu este atat de interesat. Puneti cea de-a doua recompensa pe podea, acoperiti-o cu mana si spuneti Lasa. Asteptati pana cand catelul face contact vizual si ignora recompensa, urmand sa il rasplatiti cu deliciul lui preferat si cu multa afectiune.

Galerie foto