Dresaj Caine Zalau

Dresaj Canin Zalau

Dresaj Caine Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Zalau: Dresaj Canin Zalau.

dresaj canin zalauInca din prima zi de cand l-ai luat la tine in casa, urmareste-l ce face, si, cand ceva nu trebuie facut, atrage-i atentia chemandu-l pe nume, apoi spune-i calm "nu". Apoi, dupa cateva secunde, iar.

Pronunta mereu clar si raspicat, sa inteleaga bine ce ai zis. Apoi te duci la el si faci gestul care ii arata ce inseamna asta. Adica ii arati ce ii ceri. De exemplu daca isi luase drept jucarie un lucru de-al tau, i-l ceri tragand usor de el si spunand iar "nu", apoi spui "lasa". Dupa ce a inteles il feliciti: "bravo". Asta inseamna foarte putin pentru tine si foarte mult pentru el.

Sau, daca l-ai trimis la locul lui si el pleaca in directia opusa, ii spui o data "nu", apoi te duci la el, il iei bland si ferm de ceafa, il duci in acest fel la locul lui, si, odata ajuns, ii repeti: "la loc".

Comanda "sezi" se va invata incepand de le 3-4 luni, imediat dupa ce a inceput sa vina la comanda "aici". Prima data il chemi pe nume si-i spui: "sezi" El se va uita destept: "da" , si desigur ca nu va executa nimic. Atunci il apesi usor pe sezut pana cedeaza si sade. Odata ajuns in pozitie lauda-l, zi-i bravo, ca si cum el e cel care a executat corect.

Dupa cateva ore in aceeasi zi, a doua zi, a treia zi repeta cu el comanda SEZI si bucura-te de fiecare data cand o executa. Sa te bucure, e tot ce-si doreste.

Daca nu reactioneaza, apasa-l tu pana sade dar fii mai rezervat de data asta in multumirea ta, trebuie sa invete sa sada la comanda, nu cand il apesi tu.

 

Galerie foto