Dresaj Caine Dragasani

Dresaj Canin Dragasani Smart Dogs Club

Dresaj Caine Dragasani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dresaj Caine Dragasani: Dresaj Canin Dragasani Smart Dogs Club.

dresaj canin

Smart Dogs Club Valcea
Dresaj canin si Pensiune canina - Anicescu Bogdan
Cabinet veterinar RoaVet
0745.557.501

Am format acest club de dresaj national, in cadrul caruia ne desfasuram activitatea de mai bine de zece ani. Am avut rezultate deosebite in diverse concursuri nationale si internationale, fiecare dintre noi aducandu-si contributia la dezvoltarea dresajului canin in Romania.

Cu ajutorul nostru, catelul va invata diverse comenzi, isi va forma un anumit tip de comportament, pentru a fi capabil sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

Prima etapa, esentiala, este socializarea, obisnuirea catelului cu factori de stres, cu oameni straini, cu strada, cu alte animale.

Tipurile de dresaj in cadrul clubului sunt: dresaj de companie, dresaj pentru diverse sporturi canine, paza si protectie, dresaj pentru vanatoare, dresaj pentru expozitii canine.

Impreuna cu noi, animalul dumneavoastra va avea parte de ingrijirea, siguranta si atentia de care are nevoie.

Pentru o convietuire placuta, este foarte util ca patrupedul dumneavoastra sa primeasca o anumita educatie. In acest sens, ne adresam tuturor proprietarilor de caini, cu sau fara probleme de comportament. Cainele cu siguranta, nu va merge la lectii de pian sau nu va studia ecuatii algebrice, dar lasand gluma la o parte, deprinderea catorva comenzi de baza si impunerea unui nivel de disciplina minim, poate face viata oricarui proprietar mai usoara si mai placuta alaturi de cainele sau.

dresaj canin sf gheorghe covasna

Introducerea cainelui in noua sa familie, este unul dintre principalele elemente care intervin in cresterea si dezvoltarea lui. Acest lucru se face inca de la varsta de opt saptamani, atunci cand patrupedul incepe sa se ataseze de om. Formarea atasamentului cainelui are la baza nevoia lui de atentie, ingrijire si hrana. Dupa introducerea in familie, incepe expunerea la mediu extern, de la varsta de 12-14 saptamani, atunci cand puiul poate socializa cu persoane, animale si locuri necunoscute.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

           

Pensiune canina Roavet

  Fie ca plecati in concediu, va renovati casa ori intervin tot felul de probleme personale care va impiedica sa ingrijiti cateii, pensiunea ROAVET va pune la dispozitie cele mai bune conditii de cazare pentru catelul dumneavoastra. Padocurile sunt curatate/spalate de cel putin de 2 ori pe zi, dezinfectate odata cu venirea noului oaspete.

  Fiecare caine are castroane individuale pentru mancare si apa. Mancarea este cea preferata de catel. Apa este schimbata de cate ori este nevoie, aceasta fiind mereu proaspata.

  Spatiul de plimbare si joaca este innierbat, folosit atat pentru plimbarea libera cat si un traseu de obstacole.

  Pentru ca schimbarea mediului sa nu devina stresanta in timpul sederii, asiguram prietenului dumneavoastra acelasi program cu care este obisnuit si acasa. La indicatiile dumneavoastra va fi hranit si plimbat la orele cu care el este obisnuit pentru a-i oferi un maxim de comfort pe timpul sederii in pensiune.

  Toti cainii lasati in pensiune beneficiaza de un program gratuit ce include:

 • mentinerea notiunilor de disciplina existente
 • mentinerea conditiei fizice
 • sedinte de joaca si stimulare
 • pieptanat/ toaletat

Cabinet veterinar Roavet

 Cabinetul veterinar Roavet este o unitate medicala de prima clasa care ofera un standard foarte inalt al serviciilor veterinare, cat si al dresajului canin, intr-un mediu prietenos si profesionist.
  Cabinetul este condus de o echipa tanara si foarte dinamica. Aceasta a reusit sa se remarce prin seriozitate si profesionalism, inca de la deschiderea cabinetului, avand rezultate de exceptie, in dresajul sportiv, cat si in partea de medicina veterinara.

  Permanent lucram la imbunatatirea tehnicilor si schemelor de tratament pentru a ne asigura ca animalul dumneavoastra de companie primeste cea mai buna ingrijire disponibila la momentul respectiv.

  Pretuim sanatatea, iar medicina profilactica pe care o practicam este menita sa asigure un viitor lipsit de griji atat pentru animalul de companie cat si pentru dumneavoastra.

Servicii

1. DRESAJ IN GRUP (3–5 caini): proprietarii isi dreseaza singuri cainii sub indrumarea instructorului

2. DRESAJ INDIVIDUAL: proprietarul isi dreseaza singur cainele sub indrumarea instructorului

3. DRESAJ CU DEMIPENSIUNE: cainele sta in pensiune doar pe parcusul zilei si este dresat de catre instructor

4. DRESAJ CU PENSIUNE: cainele sta in pensiune pe toata durata dresajului

5. DRESAJ LA PROPRIETAR ACASA: dresajul este efectuat de catre instructor la proprietar acasa sau in locul unde este plimbat cainele

Dresajul cuprinde mai multe etape de dresaj. Fiecare etapa are o durata de 20 de zile. Dresajul in cadrul scolii de dresaj este mult mai concentrat si cuprinde 2 – 3 sedinte de dresaj pe zi. Dresajul acasa la proprietar, cuprinde o sedinta de dresaj pe zi si solicita o implicare consistenta a stapanului pe tot parcursul programului de dresaj.

Predresaj, dresaj pentru competitie de frumusete (show), rezolvarea problemelor de comportament, terapie canina, sedinte de plimbare, socializare, desensibilizare.

Dresaj de disciplina

 • Mersul la pas
 • Refuz de hrana
 • Comanda "Nu Ai Voie"
 • Comanda "La Picior"
 • Pozitia "Sezi"
 • Pozitia "Culcat"
 • Pozitia "Asteapta"
 • Comanda "Vino Aici!"

Dresaj pentru agresivitate

 • Paza, atac la comanda, protectie stapan etc.